100226



Haha, jag och Jonathan har döpt om Baccus:P Vi kallas honom Brrattus, just för att han låter så när han "mjauar", mrr mrr, brr mrrr. Han är så söt<3 Dock lite jobbig på nätterna men men, det får man leva med ;)
Älskar mina katter.

Över till lite mer allvarliga saker.
Efter lång depression så började jag på UPM(ungdomspsykiatriskamottagningen) för någon månad sedan, eftersom jag tar mediciner som inte hjälper ett dugg så fick jag träffa läkaren på UPM förra fredagen, hon sade då att det låter som att jag kan vara manodepressiv, jag har själv lite svårt att förstå vad det innebär, men som jag förstår det så betyder det att man är manisk, för det första tänker man alldeles för mycket och snabbt, vilket jag gör... kan ofta tänka tre tankar samtidigt, och jag blir utmattad av mitt tänkande. När jag blir "glad" så blir jag i princip hysterisk och även det är jobbigt, vilket även är ett symptom. Och man kan falla, långt långt ner på en halv sekund. Så ja... möjligheten finns. Eftersom jag har misstänkt i många år att jag kanske har en psykisk sjukdom och inte bara är deprimerad, så vore det en enorm lättnad att faktiskt få den här diagnosen, och då kan jag få rätt behandling. Och om jag skulle vara bipolär så är medicinerna som jag tar nu HELT fel för mig, de gör tydligen sjukdommen värre:P Bra att hälsocentralen bryr sig i sina patienter... Men men, nu tar UPM över min medicinering och det känns mycket bra :)
Idag ska jag iallafall till min psykolog, så får vi se vad de har sagt, ska även lämna in ett test som jag fick göra som kan stärka läkaren misstankar.
Ska även gymma med Stina, mycket längesedan jag gymmade nu, och jag är egentligen inte speciellt pepp, men ja... det kanske kommer;P http://finalist.blogg.se/

Aja, nu ska det diskas... MYYYCKET disk är det. Så går det när man inte har ork till något men nu får jag fan ta tummen ur röven.
Mot sheerwooddisken!!

Over and out.


100209 - Tisdag

Ja... lite sen uppdatering.

Förra tisdagen fick jag äntligen min säng :D Det var ett jävla helvete att sätta ihop sänggaveln men eftersom jag har ärvt min mors envishet så skulle jag absolut sätta ihop den själv... och sabbade högerarmen totalt:P Den börjar bli bättre nu, har lite problem med handleden fortfarande men men... Jag har ju reumatism så jag har ju alltid problem:P

En sak som jag har märkt nu är att Baccus blir typ helt hysterisk när jag gosar med Nisse:P Springer runt och åmar sig och gosar... och vill också mysas:P Baccus har fått så mycket uppmärksamhet sedan han blev en del av min lilla familj, pågrund av uppfostrand och att jag var tvungen att tvångsgosa mycket med honom så att han skulle bli gosig... Vilket han nu har blivit och han har börjat lyssna på "nej!" och förstår sitt namn o.s.v... så nu kan jag ägna mer tid åt Nisse och det driver Baccus till vansinne ;P Men det får han leva med. Självklart gosar jag med honom också.
Han är fortfarande ett matvrak och man skulle kunna tro att han aldrig får någon mat fast han alltid har tillgång till mat och får godis och sådant på sidan om:P

Nu kommer lite bilder:
Baccus invigde sängen på en gång:P



Sexigaste katten någonsin ;D

Kissarna i sängen^^

RSS 2.0